🚚 Alleen vandaag, GRATIS verzending 🚚

Privacy Policy

Voor het gebruik van www.amsere.nl gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Uw gebruik van deze site betekent dat u de gebruiksvoorwaarden hebt gelezen en aanvaard.

Gebruik van informatie
Amsere spant zich in om steeds correcte en actuele informatie op de website aan te bieden. Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Amsere niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan juridisch advies niet vervangen.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Amsere is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van de informatie of de website, of voor het niet goed functioneren van de website.

Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of e-mail kan niet automatisch een relatie ontstaan tussen Amsere en de gebruiker van de website.

E-mail
Amsere garandeert niet dat aan Amsere verzonden e-mail (tijdig) zal worden ontvangen of verwerkt, aangezien tijdige ontvangst van e-mail niet kan worden gegarandeerd. De veiligheid van e-mailverkeer kan evenmin volledig worden gegarandeerd, gezien de veiligheidsrisico's die daaraan verbonden zijn. Door te communiceren met Amsere via e-mail zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging, accepteert u deze risico's.


Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Amsereheeft geen controle over websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud ervan. Amsere is dan ook niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.


Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Amsere zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behoudens voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik mag niets uit deze publicaties en uitingen worden verveelvoudigd, gekopieerd of anderszins openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Amsere.

Kwaliteit voor een lage prijs
Snelle Levering
Veilig Betalen
Top Klantenservice